Search Phillips' capabilities by:
Return to Jobs List

Toimistosihteeri


Requisition Number: N/A

Region: Europe
Country: Finland
City: Kontiolahti

Responsibilities

Tehtäviisi kuuluu vieraiden vastaanotto, matkavaraukset ja matkalaskujen tarkastus, toimistotarviketilaukset, postin vastaanottaminen ja jakelu, koontilaskujen tarkastus ja tiliöinti sekä intranetin ylläpito ja päivitys. Toimit työajanseuranta- ja kulunvalvontajärjestelmän pääkäyttäjänä yhdessä Ensolantien yksikön toimistosihteerin kanssa ja huolehditte tarvittavien ohjeistusten päivityksistä. Lisäksi vastaat erilaisten asiakastilaisuuksien käytännön järjestelyistä ja osallistut henkilöstötilaisuuksien järjestämiseen.

Qualifications - Education & Experience

Sinulla on kaupallinen koulutus tai kokemusta esim. asiakaspalvelu-, toimisto- tai matkasihteerin tehtävistä.

Qualifications - Skills & Competencies

Pystyt pitämään langat käsissäsi tilanteiden muuttuessa ja olet tottunut työskentelemään paineen alaisena. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja tietotekniset taitosi ovat hyvät.

Tehtävä on opintovapaan sijaisuus 3.9.2019 saakka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Heta Lehvonen, puh +358 50 434 7332, ke 17.1.2018 klo 14–17 ja ti 23.1.2018 klo 9–11.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.01.2018 mennessä osoitteella heta.lehvonen@phillipsmedisize.com. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Toimistosihteeri”.


 

close
Capabilities by Material