Search Phillips' capabilities by:
Return to Jobs List

Kehitysinsinööri


Requisition Number: N/A

Region: Europe
Country: Finland
City: Kontiolahti

Responsibilities

Kokoonpanolaitteiden ylläpidosta, varaosahallinnasta ja kehitystyöstä vastaavan tuotannon tukitiimin esimiesrooli. Tehtäviisi kuuluu myös tuotantolinjoilla ilmenevien teknisten ja laadullisten haasteiden ratkaiseminen sekä määriteltyjen kehitysprojektien vetäminen (tai projekteihin osallistuminen) yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Qualifications - Education & Experience

Soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus työskentelystä nykyaikaisten automaatiolaitteiden parissa. Kokemus PC- ja logiikkaohjattujen automaatiolaitteiden ohjelmoinnista, nykyaikaisten konenäköjärjestelmien ylläpidosta, GMP-vaatimusten tuntemus sekä ymmärrys CE-vaatimuksista katsotaan eduksi.

Qualifications - Skills & Competencies

Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen ja osallistut mielelläsi jokapäiväisten ongelmien ratkaisuun laitteiden äärellä. Pystyt toimimaan sekä suullisesti että kirjallisesti englannin kielellä ja tarvittaessa pitämään yhteyttä ulkomaisiin laitetoimittajiin. Hakijoilta edellytetään lisäksi vastuullisuutta, itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa, sekä hyviä tiimityöskentely- ja raportointitaitoja.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Jani Hirvonen, puh. +358 50 434 7320, ma 15.1.2017 klo 14.30–15.30 ja ma 22.1.2017 klo 14.30–15.30.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.01.2018 mennessä osoitteella jani.hirvonen@phillipsmedisize.com. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Kehitysinsinööri”.


 

close
Capabilities by Material